Ingyen filmek

Ingyen filmek


A film címe: A hetedik fiú Online film (2014)
Eredeti cím: The Seventh Son
Megjelenés: 2014
Játékidő: 102 perc
Rendezte: Szergej Bodrov
Írta: Joseph Delaney
Színészek: Ben Barnes Julianne Moore Alicia Vikander Antje Traue Olivia Williams Jeff Bridges Kit Harington Gerard Plunkett Djimon Hounsou

A régmúltban egy hős lovag évszázadokig tartotta fogságban a gonosz boszorkányt, ám egy nap a boszorkány megszököt és összegyűjtötte szövetségeseit, hogy szörnyű bosszúját a világra zúdíthassa. Csak a lovag állhatja útját, de egyedül kevés lesz hozzá, ezért a következő teliholdig meg kell tennie ami máskor évekig is eltart ki kell képeznie egy új tanítványt, aki legyőzheti a leggonoszabb erőt. Az emberiség utolsó reménye a hetedik fiú hetedik fia.
valami
2014
A hetedik fiú Online film (2014)
A film címe: Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) Online film (2014)
Eredeti cím: Birdman
Megjelenés: 2014
Játékidő: 119 perc
Rendezte: Alejandro González Inárritu
Írta: Alejandro González Inárritu, Nicolás Giacobone, Armando Bo
Színészek: Michael Keaton Emma Stone Edward Norton Naomi Watts Andrea Riseborough Zach Galifianakis Amy Ryan Merritt Wever

Riggan Thomson fénykorában egy képregényhőst játszott a filmvásznon. Hiába egykori sikerei nem igazán hívják új filmekhez. Azonban most egy új esély kínálkozik. A Broadway egyik darabjának főszereplője és rendezője lesz.
valami
2014
Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) Online film (2014)
A film címe: Borongós nyár Online film (2015)
Eredeti cím: Dark Summer
Megjelenés: 2015
Játékidő: 81 perc
Rendezte: Paul Solet
Írta: Mike Le
Színészek: Maestro Harrell Keir Gilchrist Stella Maeve Grace Phipps Peter Stormare

17 éves Danielt háziőrizetre ítélik ezért folyton a neten lóg. Daniel online szemtanúja lesz egy lány öngyilkosságának. A lány egy üzenetet hagy hátra aminek megfejtéséhez Daniel a barátai segítségét kéri. Innetől kezdve a lány gonosz szelleme kísérti őket és az események kellemetlen fordulatot vesznek.
valami
2015
Borongós nyár Online film (2015)
A film címe: Jobb, ha hallgatsz Online film (2014)
Eredeti cím: Kill the Messenger
Megjelenés: 2014
Játékidő: 112 perc
Rendezte: Michael Cuesta
Írta: Peter Landesman
Színészek: Jeremy Renner Ray Liotta Tim Blake Nelson Mary Elizabeth Winstead Paz Vega Robert Patrick Michael Sheen

Egy újságíró rályön, hogy a CIA egy kokain szállítmányt akar behozni az országba amiből egy nicaraguai sereget akarnak felállítani ami megdönti az ország kormányát. Nyilvánosságra hozza a bizonyítékokat, de a CIA támadást indít ellene sőt a családja ellen is.
valami
2014
Jobb, ha hallgatsz Online film (2014)
A film címe: Elrabolva 3 Online film (2014)
Eredeti cím: Tak3n
Megjelenés: 2014
Játékidő: 109 perc
Rendezte: Olivier Megaton
Írta: Luc Besson, Robert Mark Kamen
Színészek: Liam Neeson Maggie Grace Forest Whitaker Famke Janssen Jon Gries Leland Orser Sam Spruell Dougray Scott

Bryan Mills még a CIA-nál dolgozott akkor is a legfontosabb feladata a családja megvédése volt. A vihar elültével azt hiszi, hogy élheti nyugodt életeét, ám a múltból febukkan valaki aki. Volt feleségét holtan találja otthonában, minden bizonyítékot úgy rendeztek el hogy Milsre terelődjön a gyanú. Franck Dotzler az ambiciózus nyomozó ered a nyomába, de közben a CIA és az FBI is üldözi. Közben lány Kim is gyilkosok célpontja lesz.
valami
2014
Elrabolva 3 Online film (2014)
A film címe: Fenegyerek Online film (2014)
Eredeti cím: Son of a gun
Megjelenés: 2014
Játékidő: 108 perc
Rendezte: Julius Avery
Írta: Julius Avery, John Collee
Színészek: Brenton Thwaites Ewan McGregor Matt Nable Damon Herriman Nash Edgerton Jacek Koman Alicia Vikander

A19 éves JR börtönbe kerül egy kisebb bűncselekmény miatt. A magányos srácot Brendan Lynch Ausztrália leghírhedtebb bűnözője veszi szárnyai alá. Brenden nem adja ingyen a védelmet, JR-nek segítenie kell kintről a szökését. JR részt vesz egy akcióban ahol több milliót érő aranyrudakat zsákmányolnak. Véget ér a barátság nem tudni ki kivel van.
valami
2014
Fenegyerek Online film (2014)
A film címe: Éjszaka a múzeumban 3 - A fáraó titka Online film (2014)
Eredeti cím: Night at the Museum: Secret of the Tomb
Megjelenés: 2014
Játékidő: 93 perc
Rendezte: Shawn Levy
Írta: David Guion, Michael Handelman
Színészek: Ben Stiller Robin Williams Owen Wilson Steve Coogan Ricky Gervais Dan Stevens Rebel Wilson Skyler Gisondo Rami Malek Patrick Gallagher

Az éjjeliőr újra magára ölti az egyenruháját, magához veszi a tekintéjt parancsoló zseblámpáját. A látogatók hazamennek a múzeum bezár, kezdődik az új kaland. 1938-ban archeológusok egy kisebb csapata Egyiptomban Ahkmenrah fáraó sírja után kutat. A sírkamrára végül egy tizenéves kisfiú talál rá, egy régi földalatti járat mélyén. A kutatócsapat begyűjt mindent, amit a sírkamrában talál, köztük Ahkmenrah fáraó aranytábláját, noha a helyiek figyelmeztetik őket, nagy bonyodalmat, okoznak ha a táblát elviszik a helyéről. A British Múzeum kiállítási tárgyait ideiglenesen New Yorkba szállítják, köztük az aranytáblát is, így a Természettudományi Múzeum lakói még egy utolsó éjjelen újra életre kellhetnek, s nagyot mulatnak. Odakintről Larry figyeli őket, s boldogan mosolyog.
valami
2014
Éjszaka a múzeumban 3 - A fáraó titka Online film (2014)
A film címe: Piszkos pénz Online film (2014)
Eredeti cím: The drop
Megjelenés: 2014
Játékidő: 106 perc
Rendezte: Michael R. Roskam
Írta: Dennis Lehane
Színészek: Tom Hardy Noomi Rapace James Gandolfini Matthias Schoenaerts Michael Esper James Frecheville John Ortiz

Marv kocsmája a maffia lerakóhelye. Pénzt, drogot, fegyvert tárolnak itt. Ide jár Bob a jó útra térni próbáló bokszoló, de ebben a környezetben ez nehezen megy. Egy napon azonban egy kutyakölyköt talál. Így ismerkedik meg Nadjával a titokzatos nővel, miatta viszont belekeveredik a csecsen bandák közötti háborúba.
valami
2014
Piszkos pénz Online film (2014)
A film címe: Hős6os Online film (2014)
Eredeti cím: Big Hero 6
Megjelenés: 2014
Játékidő: 106 perc
Rendezte: Don Hall
Írta: Don Hall, Duncan Rouleau, Steven T. Seagle
Színészek: Ryan Potter Daniel Henney Jamie Chung Damon Wayans Jr.,Genesis Rodriguez T.J. Miller Scott Adsit James Cromwell Alan Tudyk Maya Rudolph Abraham Benrubi Katie Lowes

Hiro Hamada robotok építésével tölti m inden idejét. Testvére és barátai segítenek kiaknázni agyának minden tekervényét. Egy váratlan fordulat következtében egy összeesküvés közepén találják magukat ami San Fransokyo városának pusztulásával fenyeget. Hiro legközelebbi bizalmasához, egy Baymax nevű robothoz fordul, csapatából pedig modern kütyükkel felszerelt hősöket farag, hogy képesek legyenek felderíteni a rejtélyes szervezkedést.
valami
2014
Hős6os Online film (2014)
A film címe: Fekete leves Online film (2014)
Eredeti cím: Fekete leves
Megjelenés: 2014
Játékidő: 93 perc
Rendezte: Novák Erik
Írta: Novák Erik
Színészek: Feaky D Herczeg Zoltán Fátyol Hermina Szabó Simon Tóth Orsi Novák Erik Parti Nóra Máté Gábor Nagy Zsolt Vágvölgyi B. András Gosztonyi Csaba

Egy DJ milliós pókeradóságából úgy próbál kimászni, hogy egy páncélautó kirablásában akar részt venni. Az akcióhoz a diliházban lévő barátját és betegtársait szervezi be. meglepő módon minden simán megy a 300 milliós zsákmányt egy nagy bulival ünneplik meg. Sajnos azonban kiderül, hogy a rettegett maffiafőnök pénzére tették rá a kezüket aki nem a rendőrségre megy hanem maga intézi el az ügyet.
valami
2014
Fekete leves Online film (2014)
A film címe: Paddigton Online film (2014)
Eredeti cím: Paddigton
Megjelenés: 2014
Játékidő: 97 perc
Rendezte: Paul King
Írta: Paul King, Michael Bond
Színészek: Ben Whishaw Hugh Bonneville Sally Hawkins Nicole Kidman Julie Walters Jim Broadbent Madeleine Harris Samuel Joslin Tim Downie

Paddigton egy mackó aki a perui dzsungel közepé él nénikéjével Lucy-vel. A néni réges régen találkozott egy angol felfedezővel akire annyira nagy hatással volt, hogy unokaöccsét abban a szellemben nevelte, hogy az izgalnmas londoni élet legyen az álma. Egy földrengés elpustítja Paddington otthonát így indul el London felé. Nénikéje egy táblát akaszt a mackó nyakába ezzel a felirettal: "Kérem, törődjenek ezzel a medvével! Köszönöm!" Így a kedves Brown család befogdja őt, majd elindul megkeresni a felfedezőt aki nagynénjére ekkora hatással volt.
valami
2014
Paddigton Online film (2014)
A film címe: Eliza Graves Online film (2014)
Eredeti cím: Stonehearst Asylum
Megjelenés: 2014
Játékidő: 112 perc
Rendezte: Brad Anderson
Írta: Edgar Allan Poe
Színészek: Ben Kingsley Brendan Gleeson David Thewlis Jim Sturgess Kate Beckinsale Sinéad Cusack Edmund Kingsley Robert Hands

A frissen diplomázott orvos épp csak kikerül a Harvardról máris munkát kap egy elmegyógyintézetben. Ez az elmegyógyintézet azonban nem olyan mint a többi. Az intézmény ugyanis a betegek kezében van a hatalom
valami
2014
Eliza Graves Online film (2014)
A film címe: Exodus: Istenek és királyok Online film (2014)
Eredeti cím: Exodus: Gods and Kings
Megjelenés: 2014
Játékidő: 142 perc
Rendezte: Ridley Scott
Írta: Bill Collage, Adam Cooper
Színészek: Christian Bale Joel Edgerton Aaron Paul Sigourney Weaver Indira Varma John Turturro Sir Ben Kingsley

A világ egyik leghíresebb története: A fáraó lánya kimenti Mózest a folyóból és felneveli. Az ifjú herceg gyilkol majd menekülésre kényszerül. Útközben találkozik istennel.Szembefordul a fáraóval és elvezeti a zsidókat az ígéret földjére, de ő maga nem léphet be oda.
valami
2014
Exodus: Istenek és királyok Online film (2014)
A film címe: Dying of the light Online film (2014)
Eredeti cím: Dying of the light
Megjelenés: 2014
Játékidő: 94 perc
Rendezte: Paul Schrader
Írta: Paul Schrader
Színészek: Nicolas Cage Anton Yelchin Alexander Karim Irene Jacob Aymen Hamdouchi Adetomiwa Edun

Evan Lake CIA ügynök. Egész életében esküdt ellenségét a terrorista Banirt üldözte. Pályája vége felé sikerült megölnie. Evan pártfogoltja Minton az ifjú ügynök azonban rájön, hogy nem Banir halt meg, ezért Evan nem vonulhat nyugdíjba.
valami
2014
Dying of the light Online film (2014)
A film címe: A hobbit - Az öt sereg csatája Online film (2014)
Eredeti cím: The Hobbit: The Battle of the Five Armies
Megjelenés: 2014
Játékidő: 144 perc
Rendezte: Peter Jackson
Írta: John Ronald Reuel Tolkien
Színészek: Martin Freeman Ian McKellen Richard Armitage Andy Serkis Hugo Weaving Elijah Wood Cate Blanchett Evangeline Lilly Christopher Lee Ian Holm Aidan Turner James Nesbitt

Zsákos Bilbó és társai akaratlanul is hatalmas veszélyt szabadítottak a világra mikor visszafoglalták otthonukat Smaugtól a sárkánytól. Dühöngő Smaug nőket és gyrekeket gyilkolva támad Tóvárosra. Tölgypajzsos Thorin Bilbo eközben elárilja barátait. A hobbitokra azonban sokkal nagyobb veszélyek leselkednek. Szauron szürnyű tervet eszel ki. Orkok seregeit indítja el. Ahogy a sötétség seregei támadásba lendülnek a tündék törpök és emberek kénytelenek összefogni. Bilbo Az öt sereg csatájának kellős közepén találja magát, ahol a saját élete mellett a barátai életéért is meg kell küzdenie. Közben középfölde sorsa a tét.
valami
2014
A hobbit - Az öt sereg csatája Online film (2014)
A film címe: Dumb és Dumber kettyó Online film (2014)
Eredeti cím: Dumb and Dumber kettyó To
Megjelenés: 2014
Játékidő: 110 perc
Rendezte: Peter Farrelly, Bobby Farrelly
Írta: Sean Anders, Mike Cerrone, Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Színészek: Jim Carrey Jeff Daniels Laurie Holden Kathleen Turner Rob Riggle Rachel Melvin Taylor St. Clair

20 év elteltével Dumb és Dumber ugyan olyanok mint voltak. Dumb egy szanatóriumban van, mert nem tudta elviselni, hogy álmai asszonyának ne ő álmai férfia. Dumbernek pedig sürgősen új vesére van szüksége. Mit ad isten, kiderül, hogy van egy felnőtt lánya - a tökéletes donor, akit már csak meg kell találnia. Miután Dumb bevallja, hogy két évtizedig megjátszotta magát, és valójában kutya baja, a nyerő páros hatalmas lelkesedéssel veti bele magát a családegyesítésbe. És ha ők egyszer útra kelnek, kő kövön nem marad.
valami
2014
Dumb és Dumber kettyó Online film (2014)
A film címe: Rossz vér Online film (2014)
Eredeti cím: Wicked Blood
Megjelenés: 2014
Játékidő: 92 perc
Rendezte: Mark Young
Írta: Mark Young
Színészek: Abigail Breslin Alexa PenaVega Sean Bean James Purefoy Ricky Wayne

Hannah nővérével és drogfüggő nagybátyával él. A család a börtönviselt bűnöző Stinson bácsikájától függ. Stinson kétes ügyei miatt az egész család retteg. A helyzet csak rosszabbodik amikor, amikor Amber beleszeret Stinson egyik legnagyobb ellenségébe. Hannahnak ki kell találnia valamit, hogy megvédje nővérét.
valami
2014
Rossz vér Online film (2014)
A film címe: Förtelmes főnök 2 Online film (2014)
Eredeti cím: Horrible Bosses 2
Megjelenés: 2014
Játékidő: 108 perc
Rendezte: Sean Anders
Írta: John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein, Michael Markowitz
Színészek: Charlie Day Kevin Spacey Jason Bateman Jennifer Aniston Jason Sudeikis Suzy Nakamura Chris Pine Christoph Waltz

A három jó barát Nick, Dale és Kurt gyilkolni is hajlandóak lettek volna, hogy megszabaduljanak az őrületbe kergető főnökeiktől, most teljesen a maguk urává szeretnének válni. Magánvállalkozásba kezdenek, ám a főnöktelenség örömei nem sokáig tartanak. Egy ravasz befektető (Christoph Waltz) tönkreteszi őket, és ők - jogi lehetőségek, és jobb híján - emberrablással próbálják megoldani a helyzetet. A mágnásnak ugyanis van egy kellemetlen, elkényeztetett nagyfia (Chris Pine), akit az isten is túsznak teremtett. A váltságdíj pont megmentheti a három lükét a csődtől. Egyedül azt felejtették ki a számításból, hogy a) teljesen alkalmatlanok b) a barátaik segítsége csak tovább ront a helyzetükön. És akkor még Dale pajkos exfőnökét (Jennifer Aniston) bele sem kalkulálták a tervbe.
valami
2014
Förtelmes főnök 2 Online film (2014)
A film címe: Lovagok háborúja 2. - Harc a trónért Online film (2014)
Eredeti cím: Ironclad: Battle for Blood
Megjelenés: 2014
Játékidő: 108 perc
Rendezte: Jonathan English
Írta: Jonathan English, Stephen McDool
Színészek: Michelle Fairley Roxanne McKee Tom Austen Danny Webb Rosie Day,Lee Moore David Rintoul

A nagysikerre való tekintettel Jonathan English elkészítette a Lovagok háborúja következő részét Michelle Fairley és Tom Austen főszereplésével. A filmben a Rochester kastély ostromának túlélői próbálják feltartóztatni a kelta fosztogatókat, megvédve így családjukat és megmaradt birtokaikat.
valami
2014
Lovagok háborúja 2. - Harc a trónért Online film (2014)
A film címe: Csingiling és a kalóztündér Online film (2014)
Eredeti cím: Tinker Bell and the Pirate Fairy
Megjelenés: 2014
Játékidő: 78 perc
Rendezte: Peggy Holmes
Írta: Jeffrey M. Howard, Kate Kondell
Színészek: Mae Whitman Tom Hiddleston Pamela Adlon Christina Hendricks Lucy Liu Raven-Symoné Megan Hilty Angela Bartys Jeff Bennett Jim Cummings Grey DeLisle Lucy Hale Anjelica Huston

Csingiling ebben a mesében elkalauzolja a rajongókat Pán Péter csodás világába. A Csingiling és a Kalóztündér egy igazi tengeri kaland, amelynek középpontjában Zarina, a tündérpor őrzője áll. A kíváncsi természetű tündérlány puszta jóakaratból hatalmas galibát okoz, ezért száműzik Tündérzugból. Rövidesen egy csapat kalózzal paktál le, a titokzatos Koponya-szikla környékén. Csingiling és barátai tehát útnak indulnak, hogy kiderítsék, mi az igazság a kalózhajó fedélzetén, illetve, hogy visszaszerezzék a kék tündérport, amelytől az egész birodalom sorsa függ.
valami
2014
Csingiling és a kalóztündér Online film (2014)
bootstrap slider

Témák
2015-ös online filmek
2010-es online filmek
2011-es online filmek
2012-es online filmek
2013-as online filmek
2014-es online filmek
Akció online filmek
Animációs online filmek
Családi online filmek
Dokumentum online filmek
Dráma online filmek
Fantasztikus online filmek
Feliratos online filmek
Filmszatíra online filmek
Háborús online filmek
Horror online filmek
Kaland online filmek
Katasztrófa online filmek
Kiemelten ajánlott filmek
Krimi online filmek
Misztikus online filmek
Premier online filmek
Romantikus online filmek
Sci-fi online filmek
Thriller online filmek
Történelmi online filmek
Várható premier online filmek
Vígjáték online filmek
Western online filmek
Egyéb


Keresés


Filmek
Előző ||

Copyright: ingyen-filmek.net